Online mail

Mieke-Design is reseller van online clouddiensten. Betrouwbare clouddiensten bij een gecertificeerd bedrijf met alle datacenters in Nederland en dus beschermd met de Nederlandse wetgeving. Verschillende SLA's mogelijk bij uw dienst van Brons - Goud geheel afhankelijk van uw wensen. Maatwerk ook mogelijk!

01

Hosted Exchange

Hosted Exchange Ontvang email via onze Exchange Server in het uitgebreidere IMAP-emailprotocol voor extra functionaliteit.

02

Werkt op mobiel, tablet, PC

Werkt op mobiel, tablet, PC Kies zelf op welke apparaten u uw email wilt ontvangen. Op smartphone, tablet of computer.

03

Werk flexibel

Email waar en wanneer u wilt. Wees niet gebonden aan een vaste werkplek en vaste werktijden.

04

Email veilig en betrouwbaar.

Email veilig en betrouwbaar. Wij bieden email met SLL-beveiliging, dagelijkse backup, anti-spam en antivirus zodat u zorgeloos kunt mailen.

05

Gebruik meerdere apparaten

Gebruik meerdere apparaten om te mailen. Mail Online is te gebruiken op uw mobiele telefoon, tablet, notebook en desktop.

06

Overal toegang tot uw email

Laat uw medewerkers overal toegang hebben tot hun e-mail, contacten, taken en agenda’s met Mail Online.

07

Push-email

Ontvang uw email direct . Reageer nooit te laat op uw emails met onze push-email ondersteuning. Hierdoor worden emails direct ontvangen op al uw apparaten.

08

Deel uw agenda en contacten

Collega’s kunnen onderling agenda’s en contacten delen, zodat zij altijd op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden.

09

Altijd up-to-date

Wij zorgen ervoor dat het besturingssysteem en de Exchange software altijd up-to-date blijft, zodat u de nieuwste functionaliteiten heeft en altijd veilig kunt werken.

Maak gebruik van alle Hosted Exchange functionaliteiten zonder hiervoor eigen server aan te schaffen, te onderhouden en te beheren. vanaf € 4,95 per maand/gebruiker.