Webdesign

Mieke Design biedt betaalbaar webdesign op maat. Voor zowel uw website realisatie en/of uw webshop realisatie. Na een eerste kennismakingsgesprek en informatiegesprek volgt indien u dat wenst een offerte.

Webdesign

Uw website op maat laten maken in HTML5/CSS3 compleet naar wens zonder CMS systeem. Ook is het mogelijk een Wordpress of Joomla website te laten maken.

Webwinkel

Altijd al een eigen bedrijfje willen beginnen? En zit u te denken aan een webwinkel? Ook dan kunt u bij Mieke-Design terecht. Tevens kunt u ook gebruik maken van de dienst productfotografie. Uw producten zullen nog beter verkocht worden als u prachtige foto’s heeft. Kijk bij fotografie voor meer informatie.

Website onderhoud

Heeft u een CMS website? Dan is het belangrijk dat deze technisch onderhouden wordt. Mieke-Design kan ook dit voor u uit handen nemen en biedt onderhoudscontracten aan om uw website up-to-date te houden.

Website analyse

Heeft u een bestaande website en weinig bezoekers of omzet? Dan kunt u ook gebruik maken van een website analyse. Dit kost slechts €125,- excl btw en hiervan ontvangt u een geschreven rapport inclusief een advies wat er verbeterd zou kunnen worden. U bent daarna vrij om hier mee te doen wat u wilt.

Webhosting & Domeinnaam

Uw website op hetzelfde adres onder gebracht. Met ruim voldoende opslag, dataverkeer, databases en mailboxen

Template design

Wilt u zelf aan de slag met uw website en enkel een layout laten ontwerpen voor uw CMS systeem? Ook dat kan bij Mieke-Design. U koopt een template design op maat gemaakt naar uw wensen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u direct een offerte, stuur dan vandaag nog een mailtje naar info@mieke-design.nl of bel met 06 – 53 81 80 71.